detector.media
07.09.2016 12:32
Держкіно заборонило для показу в Україні ще шість російських стрічок
Держкіно заборонило для показу в Україні ще шість російських стрічок
Державне агентство України з питань кіно скасувало державну реєстрацію та визнало недійсними прокатні посвідчення двох фільмів і чотирьох серіалів «виробництва держави-агресора» (Росії).

Про це йдеться у повідомленні на сайті Держкіно.

Рішення щодо відмови в державній реєстрації та видачі прокатного посвідчення художньому фільму «Нічні вартові» («Ночные стражи»), режисер Е. Велівіс, 2016 року виробництва, було прийняте за результатами розгляду Експертною комісією з питань розповсюдження і демонстрування фільмів художніх стрічок та серіалів виробництва Російської Федерації, які були подані правовласниками для отримання прокатних посвідчень, з урахуванням інформації Нацради і скарг громадян.

Також скасовано державну реєстрацію та анульовано прокатні посвідчення телесеріалу «Не шкодую, не кличу, не плачу» («Не жалею, не зову, не плачу»), режисер І. Криворучко, 2011року; серіалу «Знайда-3» («Найдёныш-3»), режисер С. Курбанов, 2012 року; серіалу «Було це на Кубані» («Дело было на Кубани»), режисер  С. Щербін, 2011 року; фільму «Недолуга невістка» («Непутевая невестка»), режисер С. Бистрицький,  2012 року; серіалу «Коли розквітне багульник» («Когда зацветёт багульник»), режисер Ю. Краснова, 2010 року.

Нагадаємо, Державне агентство України з питань кіно затвердило склад Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів. Відповідний наказ №112 був підписаний 24 червня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY