detector.media
06.09.2016 19:34
Уряд дозволив «Укрінформу» використовувати кошти на випуск друкованого видання
Уряд дозволив «Укрінформу» використовувати кошти на випуск друкованого видання
Кабінет Міністрів вирішив надати можливість Українському національному інформаційному агентству «Укрінформ» використовувати кошти на виготовлення, випуск і розповсюдження суспільно-політичного друкованого засобу масової інформації.

Відповідну постанову № 582 від 31 серпня 2016 року оприлюднено на Урядовому порталі.

На випуск друкованого видання «Укрінформ» зможе використовувати кошти, передбачені в державному бюджеті для виробництва та трансляції телерадіопрограм для державних потреб, збирання, оброблення і розповсюдження офіційної інформаційної продукції.

Урядовий портал пояснює, що питання випуску «Укрінформом» суспільно-політичного друкованого ЗМІ ініційовано Міністерством інформаційної політики в рамках виконання плану дій щодо інформаційної реінтеграції тимчасово непідконтрольних Україні територій.

Проект постанови підготовлено Міністерством інформаційної політики, до сфери управління якого відноситься «Укрінформ». Постановою № 582 внесено зміни до пункту 4 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виробництва та трансляції телерадіопрограм для державних потреб, збирання, оброблення та розповсюдження офіційної інформаційної продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2015 р. № 915.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY