detector.media
06.09.2016 18:52
Олександр Ткаченко анонсував продовження серіалу «Гвардія»
Олександр Ткаченко анонсував продовження серіалу «Гвардія»
У 2016 році медіагрупа «1+1 медіа» планує розпочати зйомки продовження серіалу «Гвардія».

Про це повідомив генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко під час онлайн-конференції «Комсомольской правды в Украине».

«Так, планується, — відповів пан Ткаченко на запитання про продовження серіалу. — Там був певний організаційний процес, але зараз можна сказати, що наступного року ми візьмемося за зйомки цього проекту. Але це дуже важливо, що і в каналу ТЕТ, і в каналу 2+2 у цьому сезоні, й особливо у наступному, ви побачите велику кількість власного виробництва, зокрема і серіалів».

Також він зазначив, що акторів «Гвардії», скоріш за все, змінювати не планують.

Нагадаємо, що «Гвардія» — телевізійний серіал, в основі якого реальні події першої половини 2014 року в Україні. Це історія перших добровольців, які після початку російської агресії першими відгукнулись на заклик записуватись в лави Нацгвардії.

Раніше «Гвардія» була спільним проектом телеканалу «2+2» і компанії «Президент фільм Україна». Зйомки відбувалися взимку 2014-2015 року, прем’єра перших чотирьох серій серіалу відбулася 23 травня 2015 року в ефірі каналу «2+2».

У головних ролях знялися Олексій Горбунов, Ахтем Сеїтаблаєв, Вано Янтбелідзе, Дмитро Ступка, Анна Топчій, Костянтин Шафоренко.

Сценарій написав Микола Рибалка. Режисером перших чотирьох серій був Олексій Шапарєв, оператором – Анатолій Хіміч. Хронометраж серії становив 45 хвилин.

Ельвіра Насібулліна для «Детектора медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY