detector.media
06.09.2016 17:58
Пікетувальник «Інтера» каже, що перемовини були з довіреними особами Фірташа
Пікетувальник «Інтера» каже, що перемовини були з довіреними особами Фірташа
Співорганізатор блокади телеканалу «Інтера», боєць батальйону «Свята Марія» Олексій Сердюк в коментарі «Детектору медіа» заперечив заяву «Інтер Медіа Груп» про те, що з пікетувальниками не велося ніяких перемовин.

За його словами, перемовини велися з довіреними особами Дмитра Фірташа. «Перемовини велися з довіреними особами Дмитра Фірташа. Прізвища зможу назвати пізніше. З нашого боку переговори вели Андрій Петрович, Віталій Валерійович, кіборг Кріс і отець Георгій», - сказав Олексій Сердюк у коментарі «Детектору медіа».

Нагадаємо, телеканал «Інтер» заявив, що ні про що не домовлявся з протестувальниками, які блокували роботу телецентру «Інтер медіа груп», і не вів з ними ніяких перемовин.

Так «Інтер» відповів на заяву протестувальників, що вони погодилися розблокувати офіс телеканалу «Інтер» на вулиці Дмитрівській, оскільки дійшли згоди з керівництвом телеканалу і протягом п’яти найближчих днів «Інтер» має змінити свою редакційну політику та звільнити Ігоря Шувалова – заступника директора з розвитку компанії «Національні інформаційні системи» (НІС), що виробляє інформаційні програми для «Інтера».

Директор НІСу Олександр Пилипець у коментарі «Детектору медіа» сказав, що знаходиться в офісі НІСу на вулиці Щусєва, в офісі каналу «Інтер» на Дмитрівській його не було, участі в перемовинах він не брав і нічого про їхні результати не знає, а про нібито досягнуті там домовленості дізнався від «Детектора медіа».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY