detector.media
05.09.2016 17:27
Восени на Film.ua стартують зйомки чотирьох проектів
Восени на Film.ua стартують зйомки чотирьох проектів
Кінокомпанія Film.ua розпочинає восени зйомки двох мелодрам «40+ або Геометрія любові» і «Коротке слово ні», а також нових сезонів серіалів «Жіночий лікар» і «Вікно життя».

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Зйомки нового 4-серійного фільму Оксани Байрак «40+ або Геометрія любові» почнуться у вересні. У стрічці йдеться про те, як Всесвіт часом дуже химерно виконує наші бажання і запити, тому потрібно бути з ними дуже-дуже обережними.

Восени зайде в знімальний період авантюрная 12 -серійная мелодрама «Коротке слово ні» (спільне виробництво з Intra Communications Inc.).

Крім того, готується до запуску продовження популярних серіалів «Жіночий лікар» (третій сезон, 40 епізодів) та «Вікно життя» (другий сезон, 24 епізоди).

Нагадаємо, Кінокомпанія Film.ua спільно з Intra Communications Inc. приступили до зйомок 12-серійного драматичного фільму «Лінія світла». Прем'єра картини відбудеться в 2017 році

Компанія Film.ua розпочала зйомки 4-серійного фільму «Будинок на холодному ключі». Прем'єра відбудеться на телеканалі «Україна» в цьому році.

У липні Film.ua повідомила про початок зйомок у Києві багатосерійної стрічки «Нитки долі», яка є адаптацією корейської мелодрами «Туфелька для Попелюшки». Прем'єра фільму відбудеться в новому сезоні на телеканалі «Інтер».

У липні кінокомпанія Film.ua спільно з Intra Communications Inc. приступили до зйомок 12-ти серійного містичного детективу «Контакт». Прем’єра стрічки відбудеться у 2017 році.

Раніше кінокомпанія розпочала зйомки 16-серійної драмеді «Папа Ден». 

Фото: film.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY