detector.media
04.09.2016 15:00
На Донбасі «ДНР» заблокувала мовлення «1+1» та Нового каналу
На Донбасі «ДНР» заблокувала мовлення «1+1» та Нового каналу
З 2 вересня аналоговий сигнал українських телеканалів «1+1» та Нового каналу на Маріупольському напрямку (Донецька область) заблоковано бойовиками за допомогою спеціального обладнання

Про це на сторінці у Facebook повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«З 2 вересня ц.р. аналоговий сигнал українських телеканалів “1+1” та “Новий канал”, які приймались в населених пунктах тимчасово окупованих територій сходу України на Маріупольському напрямку було придушено за допомогою спеціального обладнання, придбаного після особистого втручання радника президента Росії В.Суркова», - йдеться у повідомленні розвідки.

Також зазначено, що це обладнання обслуговується «виключно російськими фахівцями, а підбір російських телепередач “пост-мейнстрімівської журналістики” з “альтернативною інформацією” здійснюється офіцерами відділу дезінформації та контрпропаганди Центру інформаційного протиборства (Новочеркаськ) ЦТВ Південного ВО ЗС РФ».

Нагадаємо, на початку серпня співробітникам медуніверситету Донецька владою «ДНР»  наказано відмовитися від послуг українського мобільного зв'язку, закрити акаунти в соцмережах, електронну пошту.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY