detector.media
03.09.2016 18:00
На NewsOne і радіо «Ера» стартує спільне ранкове шоу з Ганапольським і Тереховою
На NewsOne і радіо «Ера» стартує спільне ранкове шоу з Ганапольським і Тереховою
5 вересня в ефірі телеканалу NewsOne і радіостанції «Ера» одночасно вийде перший випуск спільного ранкового шоу

Про це повідомила пресc-служба телеканалу NewsOne.

Програма виходитиме з однієї студії щоранку по буднях з 7:00 до 10:00. Ведучими стануть Матвій Ганапольський і Тетяна Терехова.

 «Для мене перш за все це дуже цікавий експеримент. Я досить довго веду радійні і телевізійні ефіри, але вперше перед нами стоїть дуже важливе завдання – об'єднати в єдиному інформаційному потоці дві величезні аудиторії телеканалу NewsOne і радіостанції Ера. Потрібно захопити телеглядача, щоб людина прокинувшись вранці включила телевізор і продовжила нас слухати, добираючись на роботу вже в ефірі радіостанції. Ось ця безперервність і є наша мета», прокоментував Ганапольський

«Це абсолютно унікальний проект, оскільки ми будемо працювати одразу на дві великі і різні аудиторії. Вони відрізняються за своїми вимогам і сприйняття, але ми будемо намагатися задовольнити інтерес і інформаційні потреби кожного. Це велика відповідальність і серйозна задача, я абсолютно впевнена що разом ми впораємося. Працювати в ефірі з Матвієм Ганапольським особисто для мене велика радість», сказала Терехова.

Як зазначено в релізі, протягом тригодинного спільного прямого ефіру телеканалу NewsOne і радіо «Ера» ведучі обговорюватимуть теми, що «сколихнули країну». Ключовими експертами в цій бесіді журналісти пропонують стати телеглядачам і радіослухачам.

Нагадаємо, нещодавно журналіст Євген Кисельов став ведучим програми «Велике інтерв’ю» на телеканалі NewsOne.

Раніше на телеканалі колишня радниця екс-президента Віктора Януковича Ганна Герман стала ведучою програми «Суб’єктивні підсумки тижня».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY