detector.media
03.09.2016 14:00
У Беслані під час акції протесту напали на журналісток та облили їх зеленкою
У Беслані під час акції протесту напали на журналісток та облили їх зеленкою
3 вересня у Беслані напали на журналіста «Новой газеты» Олену Костюченко та кореспондента видання «Такие дела» Діану Хачатрян

Про це  в Twitter написав засновник видання «Такие дела» Дмитро Алешковський.

«Невідомі напали в Беслані на журналісток "Такие дела" і "Новой газеты", – написав він.

Кореспондент «Новой газеты» Олена Мілашина у себе на сторінці у  Facebook написала подробиці нападу та зазначила, що на Костюченко напала група «невпізнаних людей у штатському, яких у величезній кількості зігнали на територію Першої школи Беслана».
 

 

«Їх знімала на камеру Кесаєва Елла. Вони вихопили з її рук камеру і порвали на Елі плаття. У цей момент Костюченко дістала свій телефон і стала знімати те, що відбувається. У неї також вихопили телефон, заламали їй руки і волоком протягли через весь спортзал і двір Першої школи за металеві рамки. Потягли далі, але людей в штатському зупинили поліцейські. Які сказали Костюченко, що вони знають тих, хто на неї напав і повернуть їй телефон», – написала журналістка.

Вона також зазначила, що молода людина в майці «Антитерор» облив журналістку Костюченко зеленкою, а співробітники правоохоронних органів не стали його затримувати.

«Коли Діана Хачатрян спробувала зняти Олену і сліди зеленки на її одязі і особі, інша молода людина в майці «Антитерор», вдарив Діану по голові, відібрав телефон і не поспішаючи пішов. Поліцейські і тут не зробили спроби затримати людину і запобігти хуліганські дії», –  написала Олена Мілашина.

За її інформацією, зараз у журналістки «Новой газеты» Олени Костюченко поліцейські намагаються відібрати пояснення, однак не представляються і ховають свої жетони.

Нагадаємо, 1 вересня в Беслані в ході висвітлення протестної акції матерів, діти яких загинули під час захоплення школи в 2004 році, Костюченко та Хачатрян затримали поліцейські. Пізніше журналісток відпустили. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY