detector.media
02.09.2016 14:46
Сайт 112.international оновив дизайн та функціонал
Сайт 112.international оновив дизайн та функціонал
Міжнародна версія сайту 112.ua телеканалу «112 Україна» почала працювати у новому дизайні та з покращеним юзабіліті.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Ключовими оновленнями порталу стали новий інтерфейс, інтуїтивна система користування, можливість підписки на новини і коментування матеріалів, а також інтегрована Twitter-стрічка.

На сайт додані нові рубрики та хештеги про найважливіші події в Україні, розвиток ситуації в зоні АТО, взаємовідносини між Україною та Євросоюзом.

Ще одним нововведенням стала біжуча стрічка новин Breaking news.

112.international – англомовна платформа новин, яка з'явилася в 2015 році як частина порталу 112.ua. Завдання сайту – надавати головні новини та аналітику про Україну в форматі, який був би зручний для міжнародної спільноти. Портал заявляє, що працює за стандартами і принципами світової журналістики.

Нагадаємо, на ринку обговорюються чутки про можливий перехід під контроль оточення Президента України Петра Порошенка 50% телеканалу «1+1», 100% телеканалу «Ера», 50% телеканалів «112 Україна» і NewsOne. При цьому, джерела стверджують, що телеканали «112 Україна» і NewsOne нібито переходять під контроль народного депутата, першого заступника голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігоря Кононенка.

Прес-служба Ігоря Кононенка спростовує чутки про можливу купівлю ним кількох телевізійних каналів.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY