detector.media
02.09.2016 13:46
На каналі «Україна» восени стартує новий сезон «Агентів справедливості»
На каналі «Україна» восени стартує новий сезон «Агентів справедливості»
На телеканалі «Україна» в новому осінньому сезоні транслюватиметься другий сезон скріптед-реаліті «Агенти справедливості», у якому приватні детективи будуть розслідувати злочини, змагаючись з поліцією.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Агенти справедливості» - це незалежне детективне розслідування реальних злочинів, зняте в форматі скріптед-реаліті, де кожна серія представлена як одна детективна історія. У новому сезоні «Агенти справедливості» будуть не тільки розкривати злочини, а й викривати беззаконня і корупцію у правоохоронній системі.

У новому сезоні замість персонажа актора Дениса Гранчака телеглядачі побачать нового головного героя - журналіста Вадима Зоріна (актор Олексій Зорін). Вадим разом з однокурсником Євгеном Михайлюком, головним героєм першого сезону, відкрив детективне агентство, але був призваний до армії. Віддавши борг Батьківщині, він повернувся в агентство, щоб продовжити свою улюблену справу.

У парі з приватним детективом Наталею Дзюбенко (актриса Лариса Пономаренко), яку вже знають глядачі по першому сезону, Зорін буде розкривати злочини, відновлювати справедливість і допомагати людям. Також Вадим і Наталя продовжать спільну роботу з експертом-криміналістом Юрієм Івченко (актор Євген Капорін).

У новому сезоні проекту до команди приєднається експерт по реформам з Міністерства внутрішніх справ Заза Кантарія (актор Заза Чантурія). Завдяки його можливостям, «Агенти справедливості» зможуть отримати доступ до розслідування більш резонансних злочинів і навіть позмагатися з поліцією в їх розкритті.

Нагадаємо, канал «Україна» готує прем’єру серіалу «Потрійний захист». Це історія трьох найкращих друзів і однієї дівчини, на чиє серце починає претендувати той, кого друзі вважають своїм ворогом. Одним зі сценаристів є Андрій Кокотюха, а одну з головних ролей виконує телеведуча Марія Єфросиніна.

На фото - акти Олексій Зорін і Лариса Пономаренко

Фото: канал «Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY