detector.media
02.09.2016 12:18
«Радио Вести» запускає кулінарну програму «Гола кухня»
«Радио Вести» запускає кулінарну програму «Гола кухня»
У неділю, 4 вересня, на «Радио Вести» стартує нова кулінарна програма «Гола кухня». Проект виходитиме в ефірі з 14.00 до 15.00.

Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу «Вести Україна».

Вестиме програму Володимир Ярославський – бренд-шеф Good Wine, керуючий ресторану-винотеки Lucky. Він брав участь в якості су-шефа Арама Мнацаканова в проектах каналу «1+1» «Пекельна кухня», «Війна світів: Ревізор проти Шефа», «На ножах».

В авторській програмі радиоаудитории розкажуть про продукти і ресторани без прикрас. Під час ефіру слухачі зможуть дізнатися про їжу як про культ від провідних кулінарних особистостей, рестораторів, сомельє і дієтологів, шеф-кухарів. Гості в студії допоможуть розібратися в якості продуктів і процесу приготування їжі та напоїв, кулінарних пристрастях українців, а також отримають поради та рекомендації.

«Для мене цей проект - творчий експеримент. В ефірі програми «Гола кухня» ми нічого не приховуємо, ми покажемо все як є насправді: будь-які спогади у незвичайному стилі про нюанси виробництва, обробки продуктів. Порівняємо і назвемо відкрито недоліки і переваги, будемо говорити про те, як повинен працювати ресторан, про культуру гостя в Україні і за кордоном. У мене буде унікальна можливість задати гостям в студії ті питання, про які я зазвичай забуваю в повсякденному житті. Адже деякі речі зрозумілі апріорі, а деякі не так вже й очевидні, наприклад, заради чого працює шеф-кухар?», - сказав Володимир Ярославський.

Нагадаємо, радіостанція «Радио Вести» заявила про старт нового сезону програми «Тема дня» з ведучим Дмитром Тузовим. Виходитиме програма кожного вівторка та середи з 19.00 до 20.00. Підсумковий випуск – щоп’ятниці.

На фото - Володимир Ярославський

Фото: «Радио Вести»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY