detector.media
02.09.2016 12:07
На каналі «Воля Cine+ Kids» стартує анімаційний слот українською мовою
На каналі «Воля Cine+ Kids» стартує анімаційний слот українською мовою
5 вересня компанія «Воля» запускає на власному телеканалі «Воля Cine+ Kids» мультсеріальний слот для дітей від 3 до 6 років українською мовою.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

У новий слот увійшли відомі мультсеріали «Вруміз» (2014 рік) і «Марін і його друзі» (2015 рік). Глядачі зможуть дивитися мультфільми з графікою в HD якості з понеділка по п'ятницю з 17.00 до 18.00.

У центрі сюжету мультсеріалу «Вруміз» пригоди машинок-звіряток ─ гепарда Спіді, мавпочки Бангі, оленяти Фарра, панди ПіТі і жирафа Джиральдіни, які живуть у фантастичному світі Вруміз. Мультфільм транслюватиметься щоденно з понеділка по п'ятницю о 17.00, повтор наступного дня о 8.15.

«Марін і його друзі» ─ історія доброї та чуйної субмарини Марін, яка готова у будь-який момент прийти на допомогу своїм друзям з маленького містечка Аквамілль. Мультфільм транслюватиметься щоденно з понеділка по п’ятницю о 17.30, повтор наступного дня о 8.45.

У жовтні новий мультсеріальний слот поповниться ще трьома популярними мультфільмами ─ «Дуда и Дада», «Сонік Бум» і «Таші».

«Аудиторія першого в Україні дитячого каналу в форматі високої чіткості «Воля Cine+ Kids»  постійно розширюється. Адже ми регулярно поповнюємо його якісним преміальним контентом провідних вітчизняних і світових студій. Юні глядачі можуть дивитися мультсеріали мовою оригіналу, отримуючи нові знання для вивчення іноземних мов, і вдосконалюючи рідну українську мову. Саме таку можливість ми надали найменшим глядачам із запуском нового слота», ─ говорить директор з маркетингу компанії «Воля» Вікторія Цомая.

Нагадаємо,  1 лютого компанія «Воля» запустила власний дитячий телеканал у форматі HD «Воля Cine+ Kids». 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY