detector.media
01.09.2016 16:38
Харківським журналістам показали «таємні в’язниці СБУ»
Харківським журналістам показали «таємні в’язниці СБУ»
1 вересня для журналістів Харкова Служба безпеки України влаштувала екскурсію приміщеннями сектору досудового слідства, що охороняється, в Управлінні СБУ області

Про це повідомляє «Укрінформ».

Екскурсію ініціював голова СБУ Василь Грицак після брифінгу у Харкові, на якому він зазначив, що «таємних в'язниць СБУ» не існує, а є відділ забезпечення досудового слідства в Києві та сектори забезпечення досудового слідства в кількох областях країни, у тому числі, в Харкові.

«Ніхто з підслідних тут не ночує, ви бачите з меблів лише столи і стільці. В так званих VIP-приміщеннях, обладнаних у рамках підготовки до футбольного чемпіонату "Євро-2012", і ви це теж бачите, крім унітазу, є душ. Зараз з усіх приміщень на поверсі (їх понад 10, з відеокамерами і санвузлами – ред.) для слідчих дій використовують лише два»,  розповів начальник УСБУ в Харківській області Едуард Кріцин під час екскурсії.

Також, як зазначає інформагентство, були показані робочі приміщення для співробітників – з комп'ютерами і засобами зв'язку, кімнати відпочинку та споживання їжі та підвал, в якому знаходиться кафе.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY