detector.media
31.08.2016 14:22
Наступного тижня на «1+1» стартують нові сезони п’яти шоу
Наступного тижня на «1+1» стартують нові сезони п’яти шоу
5 вересня на телеканалі «1+1» стартує новий осінній сезон. Щобудня наступного тижня о 22.00 в ефірі з'являться прем'єрні випуски програм «Гроші», «Життя без обману», «Поверніть мені красу», «Світ навиворіт» і «Світське життя з Катериною Осадчою».

Про це повідомляє прес-служба каналу.

5 вересня, в ефірі вийде випуск програми журналістських розслідувань «Гроші». Ведучим проекту є Олександр Дубінський.

Щопонеділка журналісти «1+1» будуть викривати хабарників, розслідувати економічні зловживання і перевіряти, як діють різні шахрайські схеми. Репортери програми працюють під прикриттям, ведуть приховані зйомки, перевіряють версії і показують, хто заробляє на людських бідах.

6 вересня вийде  оновлений авторський проект Олексія Душки «Життя без обману», в якому сім'ї-учасники будуть вчитися підбирати правильні продукти і боротися за цінні призи.

«Мета нашої програми - допомогти глядачеві у виборі продуктів з користю для свого здоров'я і гаманця. Адже в сучасному світі, де існує безліч різних товарів, а також добре розвинена харчова промисловість, дуже легко "загубитися" і зробити неправильний вибір. Тому наш проект може стати тим провідником, який підкаже і покаже, як, володіючи нескладним набором знань, уберегти своє здоров'я від небезпеки і харчуватися правильно», - коментує Олексій Душка.

8 вересня стартує восьмий сезон тревел-шоу «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим. Програма виходитиме щочетверга.

Сезон присвячений найвисокогірнішій країні світу Непалу. 108-денна експедиція стала найтривалішою подорожжю команди проекту в одну країну. Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв неодноразово ризикували життям, щоб отримати унікальні кадри, і тричі команду екстрено евакуювали до лікарні.

Мандрівники зустрілися з головою закритого королівства Мустанг, який вже 5 років нікого не приймає, піднялися до базового табору Евересту і підкорили легендарну Гімалайську вершину Айленд-Пік (6 165 м). У нових випусках програми «Світ навиворіт» телеглядачі не тільки побачать, як відбуваються високогірні сходження і рятувальні операції, але і познайомляться з життям шерпів, що населяють околиці Джомолугми, а також дізнаються драматичні історії учасників експедиції 1996 року, про яку розповідається у фільмі «Еверест» .

Нагадаємо, 7 вересня на телеканалі «1+1» стартує новий сезон реаліті «Поверніть мені красу», у якому жінки отримають шанс не тільки виправити недоліки зовнішності, а й кардинально змінити своє життя. 13 випусків шоу канал показуватиме щосереди.

З 9 вересня програма «Світське життя з Катериною Осадчою» почне виходити на телеканалі «1+1» щоп’ятниці о 22.00 в оновленому форматі.

На фото - епізод програми «Світ навиворіт»

Фото: «1+1» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY