detector.media
31.08.2016 13:43
Шоу «Поверніть мені красу» на «1+1» виходитиме щосереди
Шоу «Поверніть мені красу» на «1+1» виходитиме щосереди
7 вересня на телеканалі «1+1» стартує новий сезон реаліті «Поверніть мені красу», у якому жінки отримають шанс не тільки виправити недоліки зовнішності, а й кардинально змінити своє життя. 13 випусків шоу канал показуватиме щосереди.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Прем’єрний випуск реаліті вийде в ефірі о 22.00.

Як повідомляв «Детектор медіа», у цьому сезоні учасницям шоу допоможе «команда порятунку» у складі пластичних хірургів Ростислава Валіхновського й Дмитра Слоссера, психолога Олени Любченко та дизайнера одягу Андре Тана. Виробництвом проекту для «1+1» займається Sister's production.

«Перед нами стояло завдання зробити пацієнток не тільки красивими, але і щасливими. У "Поверніть мені красу" ми показуємо можливості пластичної хірургії в Україні. Крім того, ми показуємо всім глядачам, що за себе і за своє щастя потрібно боротися. Я дуже хочу, щоб люди не переставали вірити один в одного і сподіватися на краще навіть в найважчі моменти свого життя», - сказав пластичний хірург Дмитро Слоссер.

Нагадаємо, телеканал «1+1» готує до запуску оновлену версію програми «Інспектор Фреймут». під назвою «Новий інспектор Фреймут. Міста». Проект  вийде в ефір восени цього року. Телеведуча Ольга Фреймут комплексно перевірятиме якість життя в українських містах за п’ятьма критеріями: освіта, медицина, безпека, харчування та життя еліти (влади). Зйомки розпочнуться найближчим часом.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY