detector.media
31.08.2016 11:57
Журналісти російських каналів знімають імітацію обстрілів шкіл українськими військовими
Журналісти російських каналів знімають імітацію обстрілів шкіл українськими військовими
Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що 31 серпня – 1 вересня журналісти російських телеканалів беруть участь у постановочних зйомках нібито обстрілів навчальних закладів на окупованій терористами території з боку позицій українських військових.

Про це повідомляється на сторінці управління у Facebook.

«31 серпня - 1 вересня ц.р., за безпосередньої згоди командувача 1 армійським корпусом (Донецьк) ЗС РФ, за участі російських телевізійних журналістів та військовослужбовців 9 окремого штурмового полку морської піхоти (Новоазовськ) проводяться постановочні зйомки, що передбачають у т.ч. імітацію обстрілів навчальних закладів та шкільних автобусів у районі населених пунктів Безіменне, Красноармійське», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, як свідчить нещодавнє опитування «Левада-центру», телебачення для жителів Росії залишається основним джерелом інформації про події у країні та світі: йому вірять 59% росіян. Три роки тому таких було 51%. На другому місці у «рейтингу довіри» - інтернет-видання, яким довіряють 20% респондентів. Інформації від друзів і соціальних мереж довіряють 12% росіян, відмічають соціологи.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY