detector.media
31.08.2016 10:39
Сайти ICTV.ua та «Факти ICTV» стартували з новим дизайном і функціоналом
Сайти ICTV.ua та «Факти ICTV» стартували з новим дизайном і функціоналом
Сайт телеканалу ICTV.ua та сайт новин Факти ICTV оновили дизайн та додали нові функціональні можливості, зокрема ресурси адаптовані під усі мобільні пристрої.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби каналу ICTV.

Головна стрічка новинного сайту «Факти ICTV» буде мати конструктора, який формуватиметься випусковим редактором. Стрічка набуватиме нового вигляду залежно від формату новини - публікація, відео, фото.

 Також на сайті «Факти ICTV» повністю зміниться рубрикатор: з’являться нові розділи «Надзвичайні події», «Лол» (гумористичний та розважальний контент), Lifestyle, «Гаджети», «Кіберновини» та «Подорожі». У розділі «Світ» окремо виділений підрозділ «Росія».

Окрім того, з’явиться адаптивна верстка сайту для мобільних телефонів і планшетів, адже на сьогодні 30% аудиторії сайту заходять із мобільних пристроїв.

На оновленому сайті ICTV.ua відвідувачі матимуть більше можливостей, щоб переглядати відеоконтент каналу – топові проекти відображатимуться на головній сторінці. Оновлений інтерфейс матимуть сторінки проектів телеканалу, на яких зібрані додаткові матеріали про продукт або ж відео, що не увійшло в ефір.

Зокрема, на сайті проекту «Свободи слова» з телефону можна голосувати за експертів та гостей, брати участь в опитуванні програми і ставити запитання політикам, не відриваючись від ефіру програми.

«Стильно, сучасно, зручно – це все про наші оновлені сайти. З вересня у нас буде адаптивна верстка для усього ICTV. Ми розуміємо, що з розвитком 3G багато глядачів залюбки дивилися програми «Дизель Шоу» чи «Гражданская оборона» з телефону. Тепер це набуло зручного формату», – розповіла керівник департаменту інтернет-проектів ICTV Ольга Тищук.

Нагадаємо, на сайті «Факти ICTV» до 25-річчя Незалежності України стартували два спецпроекти – великі публікації на суспільно важливі теми країни та серія відеоісторій.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY