detector.media
30.08.2016 17:03
Прес-служба Ігоря Кононенка спростовує чутки про купівлю ним телеканалів
Прес-служба Ігоря Кононенка спростовує чутки про купівлю ним телеканалів
Прес-служба народного депутата, першого заступника голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігоря Кононенка спростовує чутки про можливу купівлю ним кількох телевізійних каналів.

«Ми абсолютно спростовуємо ці чутки, – повідомила «Детектору медіа» прес-секретар Ігоря Кононенка Ольга Ковпашко. – Ігор Віталійович не займається бізнесом і тим паче купівлею медіа-активів. Щодо “1+1” – це взагалі за межею здорового глузду. Ігор Віталійович зосереджений на початку політичного сезону і на своїй політичній діяльності».

Нагадаємо, на ринку обговорюються чутки про можливий перехід під контроль оточення Президента України Петра Порошенка 50% телеканалу «1+1», 100% телеканалу «Ера», 50% телеканалів «112 Україна» і NewsOne. При цьому, джерела стверджують, що телеканали «112 Україна» і NewsOne нібито переходять під контроль саме Ігоря Кононенка.

До речі, саме пан Кононенко став першим гостем програми Євгена Кисельова «Велике інтерв’ю» на NewsOne. А Ігор Насалик, міністр енергетики та вугільної промисловості, якого пов’язують з Ігорем Кононенком, зараз доволі частий гість каналу.

24 серпня Ігор Кононенко та Ігор Насалик були гостями телеканалу «112 Україна» (по окремості). У «Вечірньому праймі» цього дня гостею каналу була також Юлія Тимошенко. Відеокоментарі депутата Кононенка та міністра Насалика були використані для запитань до пані Тимошенко.

Прес-секретар пана Кононенка наголосила, що Ігор Кононенко не купує жодних медійних активів. На запитання, чому саме він став першим гостем Євгена Кисельова на NewsOne та хто запрошував пана Кононенка, пані Ковпашко відповіла: «Річ у тім, що до нас надходять по 4-5 запрошень на день від різних телеканалів та інших медіа. Ми ставимося дуже вибірково до вибору – для нас важливою є об’єктивність платформи, ми прискіпливо ставимося до об’єктивності. Це було цікаво на той момент, і просто так співпало, що перший ефір Євгена Кисельова був з Ігорем Кононенком».

Нагадаємо, що власник групи «1+1 медіа», бізнесмен Ігор Коломойський спростував інформацію про продаж частки каналу «1+1». Офіційний власник телеканалу NewsOne Євген Мураєв сказав, що переговорів про продаж NewsOne не вів, чутки такі чув, але це неправда.

Фото - «Вікіпедія»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY