detector.media
29.08.2016 18:59
У «Свободі слова» з новим ведучим говоритимуть про зміни в АП
У «Свободі слова» з новим ведучим говоритимуть про зміни в АП
29 серпня в ефір телеканалу ICTV після відпустки повертається суспільно-політичне ток-шоу «Свобода слова» з новим ведучим замість Андрія Куликова. Темами програми стануть можливі зміни в Адміністрації Президента, переговори в Мінську, а також вплив громадського сектору на владу.

Як повідомляє прес-служба каналу, гостями ефіру стануть перший заступник Голови Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи на переговорах у Мінську Ірина Геращенко, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука, голова ради ГО «Громадський люстраційний комітет» Олександра Дрік, представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи на переговорах у Мінську, голова правління Громадянської мережі «Опора» Ольга Айвазовська, політологи та експерти.

«Свобода слова» виходить на ICTV по понеділках о 22:30.

Нагадаємо, ICTV тримає ім’я ведучого в таємниці до прем’єри нового сезону «Свободи слова». За інформацією власних джерел «Детектора медіа», не підтвердженою офіційними даними, новим ведучим «Свободи слова» замість Андрія Куликова може стати ведучий телеканалу «112 Україна» Вадим Карп’як.

До виходу оновленого ток-шоу на каналі ICTV стартувала спеціальна промокампанія.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY