detector.media
29.08.2016 16:00
«Світське життя з Катериною Осадчою» на «1+1» займеться розслідуваннями
«Світське життя з Катериною Осадчою» на «1+1» займеться розслідуваннями
З 9 вересня програма «Світське життя з Катериною Осадчою» почне виходити на телеканалі «1+1» у п’ятницю о 22:00 у оновленому форматі

Про це повідомляє прес-служба телеканалу. 

Як зазначено в релізі «1+1», доповненнями до традиційного формату проекту стануть спеціальні сенсаційні розслідування про життя зірок шоу-бізнесу та політиків, нові рубрики у студії «Світського життя», подорожі та багато іншого.  

«Програмі вже 11 років, і кожного сезону ми змінюємось. Отже і в цьому сезоні на глядачів чекають нововведення. На прохання глядачів тепер "Світське життя" буде виходити у п’ятницю о 22:00, а стартує сезон 9 вересня», – розповіла Катерина Осадча в ефірі "Сніданку з 1+1"». 

Як пояснює прес-служба телеканалу, у новій рубриці ведуча ставитиме свої запитання головним ньюзмейкерам країни та зіркам не лише під час резонансних світських подій, а й у студії. Відкриє сезон у студії «Світського життя» акторка Ольга Сумська. 

«До нового сезону команда телепроекту також готує резонансні сюжети- розслідування про життя заможних та знаменитих. Які екзотичні тварини живуть вдома у селебритіз? Хто з відомих людей живе на дві країни – таємні дані про другі паспорти та еміграційні плани зірок. Рейтинги кращих весіль літа, найзавидніших наречених Верховної Ради й Кабміну, головних красунь української політики», – йдеться в релізі телеканалу. 

У новому сезоні оновлена програма «Світське життя» виходитиме щоп'ятниці о 22:00.

Як писав «Детектор медіа», восени на телеканалі «1+1» вийдуть нові сезони шоу «Поверніть мені красу», «Світ навиворіт» та «Голос. Діти».

Нагадаємо, телеканал «1+1» готує до запуску оновлену версію програми «Інспектор Фреймут». під назвою «Новий інспектор Фреймут. Міста». Проект  вийде в ефір восени цього року. Телеведуча Ольга Фреймут комплексно перевірятиме якість життя в українських містах за п’ятьма критеріями: освіта, медицина, безпека, харчування та життя еліти (влади). Зйомки розпочнуться найближчим часом.

На початку осені на «1+1» розпочне вихід новий авторський проект ведучого Олексія Душки «Життя без обману».

Також новому осінньому сезоні канал «1+1» покаже два комедійних серіали власного виробництва: «Кандидат»(власний формат) та «Село на мільйон» (аптація хорватського формату Kud Puklo Da Puklo). Крім того, восени глядачі «1+1» побачать комедію «Кращий тиждень мого життя».

На фото - Катерина Осадча

Фото: «1+1»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY