detector.media
29.08.2016 10:26
Провайдер «Воля» розширює свої пакети та запускає два нових канали
Провайдер «Воля» розширює свої пакети та запускає два нових канали
Телекомунікаційний провайдер «Воля» поповнила пакет послуг новими пізнавальними каналами – «Фауна» та «FineLiving HD». Телеканали будуть доступні всім глядачам цифрового та інтерактивного телебачення компанії

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Пізнавальні телеканали у топі каналів, які дивляться наші абоненти, тому ми активно розвиваємо цей жанр. Приємно, що ми продовжуємо відкривати глядачам нові якісні українські продукти, серед яких телеканал «Фауна»», –розповіла директор з маркетингу компанії «Воля» Вікторія Цомая.Сподіваємось, що телеаудиторія гідно оцінить новий канал «FineLine HD».

Як зазначено в релізі, телеканал «Фауна» покаже світ досліджень дикої природи, розкаже про ексклюзивні проекти авторів та ведучих, покаже зйомки недоступних куточків світу та рідкісних тварин. Цілодобово в ефірі телеканалу: документальні фільми та серіали, реаліті та ток-шоу про тварин, програми про нові відкриття у зоології, авторські цикли відомих біологів і натуралістів.

«Fine Living HD» – телеканал про стиль життя, який розрахований переважно на жіночу аудиторію. Програми каналу присвячені облаштуванню будинку, моді, подіям світського життя, подорожам, кулінарії, фітнесу, догляду та вихованню дітей.

Як писав «Детектор медіа», в липні «Воля» запустила міжнародний спортивний канал «EurosportNews», а також, як зазначено в релізі, два пізнавальних канали – «Терра» та «Наука».

Нагадаємо, компанія «Воля» та міжнародна телекомпанія AMC Networks International-UK оголосили про партнерство і спільний запуск телеканалу АМС в Україні. Відомі оригінальні серіали АМС «Пуститися берега» (Breaking Bad), «Бійтеся ходячих мерців» (Fear the Walking Dead), «Зупинись і гори» (Halt and Catch Fire) будуть доступні глядачам українською мовою в пакетах кабельного оператора «Воля».

На початку року, 1 лютого, компанія «Воля» запустила власний дитячий телеканал у форматі HD «Воля Cine+ Kids». 

Фото: www.mediaport.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY