detector.media
26.08.2016 19:52
Російський канал показав фільм, у якому євреїв звинувачують в загибелі «Титаніка»
Російський канал показав фільм, у якому євреїв звинувачують в загибелі «Титаніка»
Російський телеканал REN TV випустив в ефір короткометражний документальний фільм, в якому розповідається, що євреї несуть відповідальність за світові катастрофи останнього століття.

Про це повідомляє ізраїльський 9-й канал з посиланням на The Jewish Chronicle.

У фільмі згадується загибель «Титаніка», ядерна катастрофа на Чорнобильській АЕС, теракт 11 вересня 2001 року в США.

Документальний фільм представляєоновлений варіант попередньої версії «Титанік. Репортаж з того світу», що вийшла в 2012 році, в якому стверджувалося, що так званий «комітет 300» відповідальний за потоплення британського корабля 100 років тому. На думку авторів фільму, така катастрофа була необхідна для того, щоб викликати міжнародну кризу і захопити владу над світом.

У новій версії «масонська змова» розширює рамки, і євреї опиняються винними також в аварії на Чорнобильській АЕС, в розвалі СРСР в 1991 році і теракті 11 вересня в США.

Видання зазначає, що REN TV має потенційну аудиторію понад 100 мільйонів росіян.

Нагадаємо, телебачення для жителів Росії залишається основним джерелом інформації про події у країні та світі, якому довіряють більшість росіян. Про це свідчить опитування «Левада-центру».

Телебаченню вірять 59% росіян. Три роки тому таких було 51%. На думку респондентів, найбільш об'єктивну інформацію телебачення дає про зовнішню політику(58%). Проте 78% опитаних вважають, що вищі чиновники, розповідаючи про стан справ у країні, іноді «приховують правду» або навіть брешуть.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY