detector.media
26.08.2016 18:46
Охоронці «Квартал-концерту» напали на знімальну групу «ТБ Голд» - журналісти поскаржились поліції (ВІДЕО)
Охоронці «Квартал-концерту» напали на знімальну групу «ТБ Голд» - журналісти поскаржились поліції (ВІДЕО)
Співробітники компанії «Квартал-концерт», яка організувала концерт Тіни Кароль в аквапарку азовського курорту Кирилівка (Запорізька область), напали на знімальну групу запорізького телеканалу «ТВ Голд» і незаконно видворили за територію парку.

Про це пише видання «Голос».

Інцидент стався, коли журналісти «ТВ Голд» перебували на концерті української співачки. «Голос» зазначає, що їх перебування на території аквапарку і зйомка були повністю узгоджені з керівництвом аквапарку «Острів скарбів».

Охоронці компанії «Квартал-концерт» підбігли до журналістів і в різкій формі зажадали забиратися геть. Як стверджує «Голос», не слухаючи пояснення знімальної групи, вони забрали у оператора мобільний телефон, зламали дороге устаткування для зйомки і відібрали у журналістки мікрофон.

Видання пише, що «Квартал-концерт» займається організацією концертів і гастрольних турів, зокрема студії «Квартал-95». Після інциденту керівництво аквапарку скасувало наступний концерт цих же організаторів.

У коментарі Інституту масової інформації (ІМІ) Аліса Сисоєва, керівниця інформаційного відділу «Глобал Медіа Холдингу», до якого входить «ТБ Голд», підтвердила, що у журналістів був дозвіл на проведення зйомки і від аквапарку, і  від організаторів концерту.

«У журналістів був дозвіл на проведення зйомки і від аквапарку, в якому проходив концерт, і від організаторів заходу. У підсумку ці ж організатори і напали на журналістів через те, що вони проводили зйомку на дуже близькій відстані від сцени», - пояснила вона.

Як повідомила Аліса Сисоєва, журналісти звернулися з відповідною заявою в поліцію Кирилівки.

Нагадаємо, 27 липня у Запоріжжі редактору інтернет-сайту «Strelaua.com», активісту та правозахиснику Вадиму Вишинському під двері поклали траурний вінок.

На фото - під час інциденту

Фото, відео: «Голос»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY