detector.media
26.08.2016 16:13
СТБ покаже ролики і програму пам’яті Богдана Ступки
СТБ покаже ролики і програму пам’яті Богдана Ступки
До 75-го дня народження Богдана Ступки телеканал СТБ покаже ролик пам’яті видатного українського актора театру та кіно за участю українських артистів.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

У ролику актори різних поколінь Костянтин Войтенко, Ольга Гришина, Ахтем Сейтаблаєв, Римма Зюбіна, Володимир Заєць читають вірш Ліни Костенко «Крила», який свого часу читав і сам Богдан Ступка.

«Є люди, які мають крила. Крила не з пір’їв, а з правди, чесності, справедливості, людяності. І такі люди не бояться літати. Таким був і Богдан Сильвестрович. Він був крилатим генієм. Він не міг не вплинути ні на творчі долі наступних поколінь акторів, ні на серця прихильників. У нашому ролику відомі і улюблені актори читають вірш «Крила» Ліни Костенко. І відображення Богдана Ступки з’являється на різних поверхнях перед нашими героями. Ненадовго, на секунду, але його образ назавжди в нашій пам’яті. Настільки незабутнє враження залишає геній польоту Ступка», - пояснює ідею ролику режисер проекту Ксенія Бугрімова.

«Ми повинні нагадувати про своїх видатних митців, а не дивитись за кордон. Богдан Ступка – людина, яку можна назвати творчим спадком України. Ми хотіли провести лінію від Богдана Сильвестровича до інших українських акторів – тих, хто зараз відомий та популярний, кого глядачі кожного дня бачать у різних проектах. Вони – якраз те відображення Богдана Сильвестровича. Хочеться нагадати цим віршем про те, що людина здатна літати. Головне, побачити в собі ці крила», - коментує одна із авторів ідеї Тала Пристаєцька (Онищук). 

Автори ідеї ролика – Вікторія Волонтирець, Тала Пристаєцька (Онищук), Ксенія Бугрімова. Режисер-постановник – Ксенія Бугрімова. Оператор – Дмитро Глюта.  Продюсер – Олег Критський. Виконавчий продюсер – Зінаїда Терло.

В ефірі СТБ ролик транслюватиметься 27 і 28 серпня.

27 серпня, в день народження Богдана Ступки, канал покаже о 22.10 програму «Моя правда. Останнє бажання» про життя легенди українського театру та кіно.

Нагадаємо, 1 вересня на СТБ стартує шоу «Зважені та щасливі-6», яке виходитиме щочетверга о 20.00. 2 вересня в ефірі – прем’єра «Танцюють всі!-9», вихід - щоп'ятниці о 20.00. 4 вересня на СТБ стартують нові сезони двох проектів – третій сезон «Давай поговоримо про секс», 3-й сезон (щонеділі о 22.10) і ток-шоу «Один за всіх» (щонеділі о 21.00).

На фото - кадр з ролика СТБ

Фото: СТБ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY