detector.media
25.08.2016 16:58
Канал «Україна» зняв ролики про українців, які люблять свою працю
Канал «Україна» зняв ролики про українців, які люблять свою працю
До святкування 25-річниці Незалежності канал «Україна» підготував соціальний проект - серію відеороликів, присвячених українцям, які з любов'ю ставляться до своєї праці.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Творча група об'єднала в проекті людей звичайних професій - агронома, інженера-енергетика,  газовидобувача, який стежить за роботою свердловин, механіка вітрової станції, медпрацівника, шахтаря та інших.

«Героїв об'єднують спільні цінності: вірність професії, любов до країни, здатність впоратися з усіма труднощами і проблемами, віра в краще і в себе. Їх щоденна праця - це кроки, з яких складається майбутнє України. Дивлячись на цих людей, ми розуміємо, що кожен з нас за допомогою своєї професії робить це майбутнє таким, яким бачить його для себе і своїх дітей. У цьому полягає ідея проекту», - заявляє канал.

Для зйомок роликів канал запросив взяти участь співробітників енергетичної компанії ДТЕК, яка належить як і канал «Україна» Рінату Ахметову, та сільськогосподарського «Харвіст-Холдингу» (HarvEast).

Нагадаємо, з 21 серпня в ефірі телеканалу «Україна» стартувала серія з шести відеороликів, присвячених 25-й річниці Незалежності України. Привітання звучать у виконанні українських традиційних народних інструментів.

Фото: канал «Україна» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY