detector.media
25.08.2016 16:41
ICTV запустив промокампанію «Свободи слова» з новим ведучим (ВІДЕО)
ICTV запустив промокампанію «Свободи слова» з новим ведучим (ВІДЕО)
До виходу оновленого суспільно-політичного ток-шоу «Свобода слова» на каналі ICTV стартувала спеціальна промокампанія.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

У відеороликах новий ведучий «Свободи слова» постає в амплуа рефері на боксерському рингу, який уособлює майданчик для словесних поєдинків політиків та чиновників.

Нагадаємо, у понеділок 29 серпня на ICTV суспільно-політичне ток-шоу «Свобода слова» вийде в ефір із новим ведучим. Його ім’я телеглядачі дізнаються лише в день ефіру.

Програма повертається в ефір після півторамісячної паузи і традиційно виходитиме щопонеділка о 22.30.

11 липня на телеканалі ICTV відбувся останній ефір суспільно-політичного ток-шоу «Свобода слова» за участю телеведучого Андрія Куликова.

У коментарі «Детектору медіа» пан Куликов спростував інформацію, що програма бере гроші з політиків за участь у ток-шоу, як раніше зазначали деякі політологи. Також він розповів, що вже є кілька претентентів на ведучого програми. Пан Куликов зауважив, що керівництво каналу і проекту дослухалося до його прохання і відібрало з претентентів двох саме українських ведучих. За словами телеведучого, він продовжить співпрацю з ICTV у якості експерта.

15 червня Андрій Куликов оголосив про припинення співпраці з телеканалом ICTV, радіостанціями «Eрa FM» та «Радіо Вести» й остаточний перехід на «Громадське радіо», де він є головою організації та ведучим.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY