detector.media
25.08.2016 09:30
Ведучий Koktebel Jazz Festival відмовився від запрошення Кисельова приїхати в Коктебель
Ведучий Koktebel Jazz Festival відмовився від запрошення Кисельова приїхати в Коктебель
Олексій Коган, постійний ведучий міжнародного музичного фестивалю Koktebell Jazz Festival, що стартує 25 серпня в українському Чорноморську, повідомив, що отримував пропозиції про співпрацю від організаторів фестивалю Koktebel Jazz Party, який проводить МІА «Россия Сегодня» Дмитра Кисельова в Криму після російської анексії півострова

Про це пише «Крим.Реалії».

За словами Олексія Когана, на запрошення Кисельова він відповів відмовою і підкреслив, що мова йде про етичну сторону питання.

«Ви що, думаєте, що мені не дзвонили і не пропонували провести пару днів на тому фестивалі? Вгадайте з одного разу, що я відповів. Що стосується етики, навіть музичної, етика в організації фестивалю і Дмитро Кисельов – це речі несумісні», - розповів пан Коган.

Тим часом, на офіційній сторінці кримського фестивалю Koktebel Jazz Party, Дмитро Кисельов стверджує, що в 2003 році він був одним із співзасновників цього проекту.

Після російської анексії Криму фестиваль Koktebel Jazz Festival вимушено проводиться на материковій частині України, далеко від кримського селища Коктебель, де раніше проводили захід. Організатори кажуть, що тепер не можуть привозити сюди відомих зарубіжних артистів.

Нагадаємо, Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу ввели ряд економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

На фото – Олексій Коган

Фото: «Крим.Реалії»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY