detector.media
24.08.2016 18:08
Стартує видання Realist.online на чолі з колишнім головредом «Економічної правди»
Стартує видання Realist.online на чолі з колишнім головредом «Економічної правди»
Сьогодні, 24 серпня, журналіст Сергій Лямець представив у якості головного редактора нове онлайн-видання Realist.online.

Про це він написав у своєму Facebook.

«Це сталося сьогодні! 24 серпня 2016 року, в день 25-річчя незалежної України - офіційний день народження онлайн-видання  Realist.online. Важко вибрати більш вдалий день для запуску нового видання. У нас вже є все, що потрібно: час, натхнення і чудова команда творчих і нестандартних людей», - написав Сергій Лямець, який раніше очолював «Економічну правду».

Видання буде доступне за адресою: www.realist.online.

«Сайт тимчасово недоступний через наш перфекціонізм))) Просимо вибачити і обіцяємо повідомити про перехід "Реаліста" в режим online додатково», - написав головред і пообіцяв спілкуватися зі світом через соціальні мережі та особисті контакти.

Редакція представляє своє видання як суспільно-політичне, з цілодобовим оновленням. Аудиторія: люди з реалістичним поглядом на життя

До редакції увійшли: головний редактор - Сергій Лямець (екс-«Економічна правда»), куратор напрямків «Політика» і «Розслідування» - Сергій Щербина (екс-«Інсайдер»), куратор міжнародного напрямку - Ольга Река (в різний час «1+1», «Інтер», «Профиль»), куратор напрямку «Суспільство» - Яна Сєдова (в різний час Associated Press, «Фокус», «Апостроф»), куратор напрямку Life - Дмитро Слинько (в минулому «Фокус» і «Корреспондент»), куратор служби новин - Степан Смишляєв (екс- «Українські новини»).

«У нас особливе бачення своєї аудиторії і бажання чесно заробляти її довіру. Просимо судити про нас виключно за результатами роботи. А вона буде зроблена на совість. Ми прийшли всерйоз і надовго. Прошу любити і жалувати», - написав Сергій Лямець.

Засновниками нового видання є Сергій Лямець та Олена Громницька - у минулому прес-секретарка Леоніда Кучми, головна редакторка журналу «Профиль» та генеральна директорка видавничого дому «Сьогодні мультимедіа». Про це пан Лямець та пані Громницька повідомили виданню «Детектор медіа», заявивши, що вклали в проект особисті кошти.

Нагадаємо, інтернет-видання «Інсайдер», яке запустив колишній журналіст «Української правди» Сергій Щербина, стартувало 23 вересня 2013 року. Видання припинило роботу 1 лютого 2016 року.

На фото - Сергій Лямець

Фото: Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY