detector.media
23.08.2016 13:58
9 вересня - конференція Future Lab-2016 на ВДНГ
9 вересня - конференція Future Lab-2016 на ВДНГ
9-го вересня комунікаційна группа Dentsu Aegis Network Ukraine проведе 7-му щорічну конференцію Future Lab.

У цьому році конференція, присвячена маркетингу, комунікаціям та медіа, пройде на території ВДНГ.

«Вибір майданчика став не випадковим. ВДНГ за рік роботи під керівництвом Максима Бахматова успішно стала перетворюватися в столичний центр інновацій та мистецтва. Саме тому ми вирішили сприяти розвитку цієї культурної платформи, яка знаходиться в стадії активного розвитку, і провести перше бізнес-захід такого масштабу на ВДНГ», - анонсують організатори.

«Щороку ми з особливою ретельністю підходимо до вибору тем і спікерів. У зв'язку з цим навіть провели опитування найбільш хвилюючих і значущих тем серед наших майбутніх гостей цього року. На цій конференції до нас приєднаються спікери з різних країн (Великобританія, Ірландія, Росія, Польща), щоб дати українському рекламному ринку свіжі ідеї для роздуму. А також наштовхнути вже досить прогресивних рекламників до пошуку нових векторів руху їх бізнесів.

Наші клієнти та партнери щороку чекають початку осені, щоб почути інноваційні кейси і надихнутися. Як буде змінюватися рекламний ринок, як технології впливають на парадигму бізнесу і яка нова реальність Digital&TVprogrammatic - про це ми розповімо на Future Lab 2016. Ми, як і ВДНГ, міняємо світ просто зараз», - сказала Оксана Стехіна, директор з розвитку бізнесу Dentsu Aegis Network Ukraine.

«Сьогодні на території комплексу проходять масштабні події, реалізуються нові проекти. Для нас дуже важливо бути в тренді. Наше глобальне завдання - побудова інноваційно-культурного центру. Весь прибуток ми реінвестуємо в розвиток: в центрі постійно ремонтують павільйони, готують до запуску нові зони, ведуть переговори з інвесторами по новим проектам.

Проведення такого роду заходів як Future Lab для нас - це ще й абсолютне співпадіння наших стратегічних цілей і цінностей з Dentsu Aegis Network Ukraine - бути інноваційними і прогресивними», - сказав Максим Бахматов, генеральний директор ВДНГ.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY