detector.media
23.08.2016 11:01
«1+1 медіа» у копродукції з Росією знімає два комедійні серіали
«1+1 медіа» у копродукції з Росією знімає два комедійні серіали
Група «1+1 медіа», Sister's Production і російська студія Yellow, Black and White («Кухня», «Как я стал русским») у копродукції почали роботу над новим проектом під робочою назвою «Готель» для телеканалу ТЕТ.

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

Зйомки нової комедії під робочою назвою «Готель» проходять в Києві та Москві. Прем'єра проекту відбудеться в ефірі телеканалу ТЕТ.

Крім того цього літа студія Yellow, Black and White і Sister's Production на замовлення телеканалу «1+1» завершили зйомки другого сезону проекту комедійного серіалу «Матусі» («Мамочки»). У нових серіях головних героїнь чекають зміни, які перевернуть все їхнє життя і змусять поглянути на себе з іншого боку, а також три нерозв'язні дилеми, два трикутника стосунків і один тест на вагітність.

Вихід продовження серіалу заплановано на осінь поточного року.

«Копродакшн – дуже продуктивна форма співпраці. Перший сезон серіалу "Матусі" цієї весни з успіхом пройшов на "1+1", і разом з партнерами ми вже завершили зйомки другого сезону. Крім того, днями ми приступили до виробництва ще одного спільного проекту з робочою назвою "Готель". Це романтична комедія, в іншому поки будемо, як прийнято, тримати інтригу», - коментують в команді Sister's production.

Нагадаємо, співпраця телеканалу «1+1», студії Yellow, Black and White і Sister's Production почалася, коли партнери приступили до виробництва першого сезону серіалу «Матусі».

Прем'єра серіалу в ефірі каналу «1+1» відбулася в березні. В основі комедії лежить історія про те, як різко змінюється життя жінок, коли на зміну нічним вечіркам приходять підгузники.

На фото - під часм зоймок селіалу «Матусі»

Фото: «1+1 медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY