detector.media
22.08.2016 15:21
На «Інтері» стартувало оновлене ранкове шоу
На «Інтері» стартувало оновлене ранкове шоу
Канал повідомляє про запуск у серпні модернізованого шоу «Ранок з «Інтером».

Про це йдеться у повідомленні прес-служби телеканалу.

Для студії програми були створені сучасні функціональні декорації. Тепер простір умовно розділений на три зони: інформаційну, гостьову і зону для практичних майстер-класів.

Є також так звана «новинна» зона, де ведучі можуть стежити за стрічкою новин, включатися з місця подій, переглядати сторінки соцмереж.

Як повідомляє канал, у новому сезоні увага ранкової програми буде ще більше зосереджена на актуальних темах - резонансні події минулої доби, журналістські ексклюзиви, спецрепортажі і огляд міжнародних і спортивних новин. На глядачів чекають прямі включення, спілкування з учасниками подій по скайпу, а також гості в студії.

В ефірі оновленої програми залишился рубрики «Дискотека 60-90», «Кіно», «Зоряні новини», «Якість життя», «Здоров'я», «Добрі поради».

Також команда «Ранку з «Інтером» має намір продовжувати соціальні експерименти на кшталт «Як прожити місяць на мінімальну зарплату», «Додатковий заробіток», «Випробування совістю».

Нагадаємо, 10 серпня до 25-річчя незалежності України стартував спільний проект changeUA і телеканалу «Інтер» під назвою «Україна від А до Я», який завершиться великим концертом в ефірі каналу 24 серпня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY