detector.media
19.08.2016 20:11
«1+1» покаже мелодраму Sister's Production «Чудо за розкладом»
«1+1» покаже мелодраму Sister's Production  «Чудо за розкладом»
У неділю, 4 вересня, на «1+1» відбудеться прем’єра чотирьохсерійного телесеріалу виробництва студії Sister's Production «Чудо за розкладом».

Про це йдеться в анонсах каналу.

Стрічка вийде в ефірі о 21.00.

За сюжетом, головна героїня Вероніка - молода і красива, але після автомобільної аварії прикута до інвалідного крісла. Вона впадає в депресію і не вірить в можливість власного одужання. Єдине, що виводить її з такого стану - захоплення астрономією і очікування рідкісного явища, яке незабаром має відбутися: зіткнення комет в сузір'ї Волосся Вероніки. Випадково дівчина знайомиться з Андрієм, молодим успішним юристом. Він починає відвідувати Вероніку і підштовхувати її до боротьби з недугою. Молоді люди закохуються один в одного, Андрій навіть йде від дівчини, із якою повинен був незабаром одружитися. Але Вероніці і Андрію доведеться пройти через всі перешкоди на шляху до свого щастя.

Нагадаємо, головна продюсерка серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олена Васильєва  повідомила, що продакшн Sister's Production восени буде знімати 8-серійний серіал «Сувенір з Одеси» за книгою одеського автора Валерія Смирнова. Це збірка історій про Мишка Япончика, про Котовського, про бандитську Одесу того часу.

На фото - кадр серіалу

Фото: «1+1» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY