detector.media
19.08.2016 12:38
Документальний фільм «Жива ватра» виходить у прокат
Документальний фільм «Жива ватра» виходить у прокат
З 29 вересня фільм українського режисера Остапа Костюка «Жива ватра» виходить у широкий прокат

Про це повідомляє прес-служба проекту.

«Жива ватра» –  мистецький документальний фільм про життя вівчарів українських Карпат та долю традиційного ремесла на фоні сучасних змін, який став підсумком 10-річного дослідження режисером гуцульскої культури.

«Це фільм про людське покликання. Про щоденну працю, без вихідних і права на слабкість. Про гармонійний світ, який ми втратили, прагнучи комфорту, і дитинство, яке ми залишаємо, начепивши на себе ролі дорослих...», –  описує тему фільму режисер пан Костюк.

Як зазначено в релізі, фільм було показано більш ніж на 20 кінофестивалях світу та отримав спеціальний приз журі на Міжнародному фестивалі документального кіно Hot Docs – найбільшому північноамериканському форумі неігрового кіно та ряд інших нагород.

Українська прем'єра стрічки відбулася в рамках Міжнародного кінофестивалю «Молодість». Спеціальний показ пройшов на Міжнародному фестивалі документального кіно про права людини Docudays UA.  

Нагадаємо, українська прем'єра стрічки відбулася в рамках Міжнародного кінофестивалю «Молодість». Спеціальний показ пройшов на Міжнародному фестивалі документального кіно про права людини Docudays UA.  

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY