detector.media
19.08.2016 12:20
У День Незалежності «Сніданок з 1+1» проведе телемарафон
У День Незалежності «Сніданок з 1+1» проведе телемарафон
У 25-ту річницю Незалежності України на «1+1» ранкова програма «Сніданок з 1+1» проведе святковий телемарафон, присвячений звичайним українцям

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Як йдеться в релізі, програма традиційно розпочнеться о 6:45, але пройде не в одній, а одразу у двох студіях.

Ведучі Марина Леончук і Анатолій Анатоліч вітатимуть телеглядачів у «домашній» студії «Сніданку», де вони розкажуть історії українців, які допомагають іншим.

Друга пара ведучих – Людмила Барбір і Руслан Сенічкін – вестиме пряме включення з даху київського річного вокзалу. У імпровізованій «студії» на ведучі зустрічатимуть зіркових гостей: співачку та тренера проекту «Голос країни-6» Тіну Кароль, ведучого тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитра Комарова, а також Ольгу Фреймут.

«Крім того, під час ефіру будуть оголошені результати народного голосування за ТОП-10 найпопулярніших українських пісень, з яких буде складений всеукраїнський «музичний альбом». А народний кулінар Руслан Сенічкін обере найкращий рецепт українського борщу та разом із глядачами складе цілу «мапу борщу», яка збере в собі усі різновиди національної страви з різних регіонів країни», – повідомляє телеканал.

Нагадаємо, до Дня Незалежності України телеканал «1+1» готує телеглядачам особливий спецпроект і у рамках святкової програми покаже документальний двосерійний фільм «Україна. Повернення своєї історії» виробництва «1+1 Продакшн».

Також 24 серпня телеканал «1+1» покаже спеціальний проект «Океан Ельзи. Без меж» - телеверсію концерту гурту в Дніпрі у рамках «Світового туру 2016-2017».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY