detector.media
12.08.2016 18:44
Суд дозволив поліції обшукати банківський сейф Павла Шеремета
Суд дозволив поліції обшукати банківський сейф Павла Шеремета
Печерський районний суд Києва дав дозвіл поліції обшукати банківський сейф і отримати виписки з рахунку в Альфа-банку убитого журналіста Павла Шеремета

Про це пишуть «Українські новини».

Як зазначено на сайті, сейф Шеремет взяв в оренду 14 лютого 2014 року в відділенні банку Сбербанк Росії на вул. Івана Мазепи, 10 у Києві. У його цивільної дружини Олени Притули була довіреність на користування сейфом.

Поліція вважає, що в банківських документах може знаходитись інформація, яка є важливою для розкриття злочину і встановлення мотиву скоєння вбивства.

«Також поліція отримала доступ до карткового рахунку Шеремета в Альфа-банку. Суд дозволив поліції вилучити копії банківських виписок (роздруківок руху грошових коштів) за рахунками журналіста в Альфа-банку (Україна), а також копії справ з юридичного оформлення розрахункових рахунків фізичної особи в повному обсязі», –  пише видання.

Нагадаємо, вранці 20 липня внаслідок вибуху автомобіля в Києві на розі вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка загинув український журналіст Павло Шеремет.

Злочин кваліфіковано прокуратурою Києва за статтею «умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб». 

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Павло Шеремет загинув у результаті спрацювання вибухового пристрою. За його словами, основною версією слідство вважає помсту за професійну діяльність. У групі, яка організувала вбивство журналіста Павла Шеремета, було щонайменше п'ятеро осіб. Бомба була підкладена під двері автомобіля.

Згодом генпрокурор Юрій Луценко повідомив про створення фотороботів підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета на основі записів відеокамер.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY