detector.media
17.08.2016 17:28
Анімаційний серіал «Ескімоска» покажуть в арабських країнах і Скандинавії
Анімаційний серіал «Ескімоска» покажуть в арабських країнах і Скандинавії
Діджитал-права на перший-третій сезони дитячого анімаційного серіалу «Ескімоска» виробництва студії Animagrad, що входить до складу групи компаній Film.ua Group, придбали компанія Nordisc для скандинавських територій і Sanoma - для Фінляндії.

Про це йдеться на сторінці мультсеріалу у Facebook.

Анімаційний серіал вийде на цифрових медіа-платформах Північної Європи.

Невдовзі українська анімація «Ескімоска» також з'явиться на екранах головного дитячого телеканалу арабського регіону Al Jazeera Kids/Jeem TV.

Нагадаємо, у вересні минулого року стало відомо, що український анімаційний серіал «Ескімоска» продано в Китай. Права на показ мультсеріалу придбала компанія Huashi TV - один з найбільших дистрибуторів digital-прав на території КНР. Окрім Китаю мультсеріал було продано на території Індонезії, Шрі-Ланки, Канади, США, Казахстану, Литви та Росії.

У березні серіал був проданий для показу у Південній Кореї. Компанія Film.ua Distribution уклала договір про продаж серіалу під час міжнародного кіно- і телеринку у Гонконзі (Китай).

Виробник «Ескімоски» - українська анімаційна студія Animagrad, що входить до складу групи компаній Film.ua Group. Серіал налічує чотири сезони по 26 випусків у кожному. За сюжетом, це «добра і зворушлива історія для найменших глядачів про пригоди допитливої дівчинки Ескімоски і її друзів. Герої спілкуються на зрозумілій для дітей усього світу мовою жестів, міміки і звуків».

Фото: з Facebook мультсеріалу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY