detector.media
17.08.2016 17:00
ТЕТ покаже новий ситком «Танька і Володька» та продовження «Одного разу під Полтавою» й «Одного разу в Одесі»
ТЕТ покаже новий ситком «Танька і Володька» та продовження «Одного разу під Полтавою» й «Одного разу в Одесі»
В осінньому сезоні телеканалу ТЕТ виходитимуть три ситкоми виробництва студії «95 Квартал» та «Драйв Продакшн»: «Танька і Володька», «Одного разу під Полтавою» та «Одного разу в Одесі»

Про це повідомила прес-служба телеканалу.

22 серпня в ефірі ТЕТ відбудеться прем’єра ситкому «Танька і Володька». Це історія про закохану пару, що живе на Західній Україні й знайома глядачу зі скетчкому «Країна У».

«Танька і Володька»

«На відміну від свого хлопця, що живе в селі, Танька – сучасна українська дівчина з Тернополя, яка слідкує за модою і прагне бути в тренді. Що об'єднує цю пару — науці досі невідомо. Однак вони постійно їздять один до одного в гості, намагаючись стерти межу між містом і селом. Танька постійно задає коханому риторичне питання “Володька, і за що я тебе люблю?”», – йдеться в повідомленні каналу ТЕТ.

19 вересня в ефірі телеканалу стартує третій сезон сіткому «Одного разу під Полтавою» – продовження українського спін-оффу скетчкому «Країна У», в якому зображене життя подружньої пари Яринки та Юрчика, їх Кума, діда Петра, дільничого Сашка, а також продавщиці сільмагу Вєри. Серіал виходитиме з понеділка по четвер о 20:00.

«Одного разу під Полтавою»

«В новому сезоні життя жителів полтавського села точно не буде спокійним. Адже витівки кумів будуть ще більш фантастичними і нереальними, залицяння дільничого до Вєри ще більш романтичними та непередбачуваними.  На глядачів чекають бої півнів, декомунізація, казкові історії від Кума і навіть тимчасова сліпота Юрчика після невдалого експерименту зі спиртним.  І найголовніша інтрига – вкартині з’являться діти!», – анонсує телеканал.

Старт другого сезону ситкому  «Одного разу в Одесі» про чотирьох сусідів по квартирі планується на жовтень.

«Одного разу в Одесі»

«У нових серіях комедійного серіалу на глядачів чекають нові пригоди чотирьох друзів та їхні спроби заволодіти серцем чарівної дівчини – сусідки Юлі (роль якої виконує співачка MamaRika). У Гриші, Кості, Льови та Шури будуть виникати різного роду проблеми, з яких вони з честю і чисто по-одеськи знаходитимуть вихід!», – обіцяє ТЕТ.

Нагадаємо, телеканал ТЕТ цього місяця запустив міжконтинентальний сезон шоу «Панянка-Селянка» та інтернет-проект про пранки.

Фото – телеканал ТЕТ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY