detector.media
17.08.2016 13:48
ТЕТ запустив міжконтинентальний сезон шоу «Панянка-Селянка» та інтернет-проект про пранки
ТЕТ запустив міжконтинентальний сезон шоу «Панянка-Селянка» та інтернет-проект про пранки
З 15 серпня на каналі ТЕТ стартував інтернет-проект розіграшів #ОКТЕТ та реаліті «Панянка-Селянка. Міжконтинентальний сезон»

Про це повідомила прес-служба каналу.

Проект «Панянка-Селянка. Міжконтинентальний сезон» виходить в ефірі телеканалу з понеділка по четвер о 19.00. У новому сезоні глядачі зможуть побачити історії дівчат з 16 країн.

«Кожен випуск міжконтинентального сезону – це дві нові героїні і дві різні країни. За задумом авторів, шоу допоможе дівчатам переоцінити своє життя на межі двох світів – села і міста. У фіналі програми панянка та селянка розповідають одна одній про враження від обміну і подальші плани на життя», - зазначили в прес-службі.

Відразу після закінчення міжконтинентального сезону, - 12 вересня, - в ефірі ТЕТ розпочнеться показ 6-го сезону реаліті «Панянка-селянка». Він також з понеділка по четвер о 19:00.

Нагадаємо, проект дає можливість двом дівчатам з протилежними світами – бідній селянці та багатій міській дівчині, – помінятися будинками, роботами, захопленнями і навіть друзями на три дні. Реаліті «Панянка-Селянка» виробляє Friends Production на замовлення телеканалу ТЕТ.

З 15 серпня канал також запустив інтернет-проект про пранки і все, що з ними пов’язано, - #ОКТЕТ.  Глядачі можуть відправляти свої розіграші на сайт проекту і щотижня пранкове журі обиратиме нового переможця.

«У кінці місяця 4 найкрутіших відео будуть приймати участь у голосуванні за найкращий пранк місяця в соціальній мережі Фейсбук.  Переможці отримають цінні призи, а також матимуть можливість стати обличчям телеканалу ТЕТ», - зазначає телеканал.

Перші випуски пранків від каналу ТЕТ можна подивитися тут.

Нагадаємо, в травні телеканал ТЕТ запустив шостий сезон скетчкому «Країна У», а раніше, в квітні, в ефірі телеканалу ТЕТ відбулася прем'єра комедійного серіалу «Одного разу в Одесі». Серіал показують з понеділка по четвер о 20.00.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY