detector.media
17.08.2016 13:40
До Дня Незалежності телеканал М2 готує гала-концерт
До Дня Незалежності телеканал М2 готує гала-концерт
21 серпня о 18.00 на Співочому полі в Києві телеканал М2 влаштує безкоштовний гала-концерт та фінал конкурсу україномовної пісні – «Хіт-конвеєр», присвячені 25-річчю Незалежності України

Про це повідомляє прес-служба каналу.

За інформацією М2, 13 фіналістів конкурсу україномовної пісні «Хіт-конвеєр», який стартував у квітні, позмагаються за головний приз – зйомки професійного відеокліпу та його розкрутку на телебаченні.

«21 серпня на Співочому полі кожен фіналіст виконає по одній пісні. Цього ж дня за результатом голосування експертного журі буде обрано та оголошено фіналіста конкурсу "Хіт-конвеєр", який і отримає розкрутку на мільйон», – зазначено в релізі.

Ініціатором та меценатом проведення конкурсу «Хіт-конвеєр» виступив президент компанії «Таврійські Ігри», засновник групи компаній, які представляють на медіаринку України музичні телеканали М1, М2 та радіогрупу «ТАВР-медіа» - Микола Баграєв.

«Проведення конкурсу, який заохочує написання нових україномовних пісень, сьогодні є особливо актуальним заходом. Адже після прийняття закону про квоти для української пісні, в країні потрібно створити умови для появи нових артистів і нових пісень. "Хіт-конвеєр" лише один з кроків нашої компанії у цьому напрямку. Найближчим часом ми плануємо відродити дитячий фестиваль "Чорноморські Ігри", який завжди відкривав велику кількість талантів, – прокоментував пан Баграєв.

Конкурс «Хіт-конвеєр» телеканалу М2 підтримується групою StarLightMedia, до якої входить канал, і розглядається нею, як певною мірою соціальний проект.

Крім того, як зазначає телеканал, на сцені Співочого поля, під час гала-концерту, також виступлять гурти «Антитіла» та «С.К.А.Й.». Завершить концерт хедлайнер вечора – гурт «Brutto».  Вхід вільний.

Гала-концерт та фінал конкурсу «Хіт-конвеєр» глядачі каналу М2 зможуть побачити у прямому ефірі каналу. Повтор 24 серпня о 19.30.

 Фіналісти конкурсу  «Хіт-конвеєр»:

«Mr.Freeman» з піснею «Там, Де Ти Живеш»
«Navi» з піснею «Ти любиш музику»
«Рома Майк з піснею «Баласт»
«Гайдамаки» з піснею «Гайдамацька RMX»
«Fontaliza» з піснею «Відчувай»
«Rum Pum Pum» з піснею «Не моє»
«Tiny Steps» з піснею «Меридіани»
«Люм’єр» з піснею «Вітер зник»
Дует Василь Ковальчук і Христина Штугард з піснею «Тільки з тобою»
«Navkolo Kola» з піснею «Привіт»
«Правиця» з піснею «Губи солодонькі»
«Fireplace» з піснею «Небо падає»
«PATSYKI Z FRANEKA» з піснею «VasЯ OMG»

Нагадаємо, 3 квітня на каналі М2 стартував проект «Хіт-конвеєр» – конкурс нових україномовних пісень.

Пізніше телеканал М2 заявив, що відібрав 50 півфіналістів конкурсу україномовної пісні «Хіт-конвеєр», які продовжать боротьбу за головний приз – зйомки професійного відеокліпу та його розкрутку на телебаченні.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY