detector.media
17.08.2016 12:36
«Інтер» покаже історичну драму «Гетьман» у нічному кінопоказі
«Інтер» покаже історичну драму «Гетьман» у нічному кінопоказі
24 серпня о 23.30 телеканал «Інтер» почне прем'єрний показ 4-серійної історичної драми «Гетьман», яка є екранізацією однойменного роману Віктора Веретенникова.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Фільм розповідає про долю однієї з найяскравіших постатей в історії України, про людину, яка змінила хід української історії -  гетьмана України Богдана Зиновія Хмельницького.

Історія починається з 1647 року, і показує період повстання українського козацтва проти польської шляхти. Головною лінією сюжету є трагічне кохання Богдана Хмельницького до молодої польки Гелени.

Фільм «Гетьман» зняв режисер Валерій Ямбурський, головні ролі виконали Костянтин Лінартович, Фатіма Горбенко, Сергій Калантай, Станіслав Лозовський, Михайло Голубович.

У ніч з 24 на 25 серпня телеканал «Інтер» покаже всі чотири серії фільму. Після завершення показу, о 3.15 в ефір вийде фільм про те, як проходили зйомки «Гетьмана».

У кінопрокат фільм «Гетьман» вийшов у жовтні 2015 року.

Нагадаємо, 10 серпня до 25-річчя незалежності України стартував спільний проект changeUA і телеканалу «Інтер» під назвою «Україна від А до Я», який завершиться великим концертом в ефірі каналу 24 серпня.

Фото: фрагмент фільму

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY