detector.media
16.08.2016 23:04
«1+1 медіа» організує найбільший хакатон в Україні
«1+1 медіа» організує найбільший хакатон в Україні
7-9 жовтня у кіностудії ім. Довженка стартує масштабний інноваційний проект – Media Hack Weekend 2016

800 учасників спробують за 48 годин перетворити сирі ідеї на власні стартапи. Допомагатимуть командам ментори –  професіонали таких провідних компаній, як «Київстар», «ВКонтакте», MacPaw та інших.

Також у програмі дводенного заходу передбачено цікавий лекторій, перегляд кращих рекламних кейсів Cannes Cyber Lions та вечірка гіків.

Павло Педенко, засновник Media Hack Weekend: «Media Hack Weekend - це божевільна лабораторія, яка існує лише три дні на рік. Над головою літають дрони, третина залу в шоломах віртуальної реальності, а інші дві третини з червоними очима від цілодобового програмування».

Провідні компанії, котрі займаються розвитком ІТ-сфери в Україні, підтримують ініціативу «1+1 медіа» та готові ділитися експертизою з початківцями. Так, цього року генеральним партнером Media Hack Weekend виступила успішна українська компанія MacPaw, яка розробляє першокласні продукти для OS X та iOS, навчає та підтримує молоді IT-таланти в Україні.

«Чому ми вирішили підтримати Media Hack Weekend 2016? Це очевидно. Є реальна причина. Це крутий хакатон, де сотні умів за 48 годин створюють історію - продукти і технології, якими вже завтра будуть користуватися мільйони на всій планеті», - коментує Іван Кузів, Marketing Team Lead в MacPaw.

Нагадаємо, що Media Hack Weekend – щорічна подія, мета якої знайти ідеї нових технологічних продуктів та допомогти їх реалізувати.

Реєстрація відкрита від сьогодні. Дізнатися деталі заходу та придбати квиток можна на офіційному сайті проекту: http://mhw.com.ua/

Посилання на відео Media Hack Weekend 2016:

Генеральний партнер: MacPaw

Енергетичний партнер: Non Stop

Партнер лекторію: Playtech

Прес-служба «1+1 медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY