detector.media
16.08.2016 18:00
«1+1» покаже новий проект Олексія Душки «Життя без обману»
«1+1» покаже новий проект Олексія Душки «Життя без обману»
На початку осені на «1+1» розпочне вихід новий авторський проект ведучого Олексія Душки «Життя без обману»

Про це повідомила прес-служба каналу.

Телеведучий, відомий за проектом споживацьких розслідувань  «Територія обману», повертається на телеекрани в новому форматі.

«Цього разу Олексій допомагатиме українським сім'ям у правильному виборі якісних і безпечних продуктів, використовуючи їх звичайний бюджет. Більше того, в кінці кожного випуску, сім'я, яка освоїть всі премудрості правильного підбору продуктів, отримає в подарунок холодильник. Разом з учасниками програми глядачі дізнаються багато нового, та й самі зможуть навчитися розпоряджатися своїми фінансами з користю для здоров'я», - зазначає прес-служба «1+1».

Прем'єра програми запланована на початок осені.

Виробництвом проекту займається управління журналістських проектів «1+1 медіа».

Нагадаємо, телеканал «1+1» готує до запуску оновлену версію програми «Інспектор Фреймут». під назвою «Новий інспектор Фреймут. Міста». Проект  вийде в ефір восени цього року. Телеведуча Ольга Фреймут комплексно перевірятиме якість життя в українських містах за п’ятьма критеріями: освіта, медицина, безпека, харчування та життя еліти (влади). Зйомки розпочнуться найближчим часом.

Також новому осінньому сезоні канал «1+1» покаже два комедійних серіали власного виробництва: «Кандидат» (власний формат) та «Село на мільйон» (аптація хорватського формату Kud Puklo Da Puklo). Крім того, восени глядачі «1+1» побачать комедію «Кращий тиждень мого життя».

На фото - Олексій Душка

Фото: «1+1» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY