detector.media
16.08.2016 18:10
У серпні на Новому стартують нові сезони «Ревізора», «Страстей за Ревізором» та «Хто зверху?»
У серпні на Новому стартують нові сезони «Ревізора», «Страстей за Ревізором» та «Хто зверху?»
Нові сезони двох шоу власного виробництва Нового каналу «Ревізор» та «Страсті за Ревізором» стартують в ефірі 22 серпня, а форматне шоу «Хто зверху» – 31 серпня

Про це повідомила прес-служба каналу.

У сьомому сезоні шоу «Ревізор» команда проекту відвідає з перевіркою як обласні центри, так і невеликі курортні міста в спекотну пору. Шоу з ведучим Вадимом Абрамовим стартує 22 серпня о 19:00 й виходитиме щопонеділка.

«”Ревізор” розповість всю правду про те, як обманюють гостей в курортний сезон, чи дійсно в санаторіях можна поліпшити здоров'я, а також перевірить як фінансово доступні, так і найдорожчі заклади населених пунктів», – обіцяє канал.

Після кожного випуску «Ревізора» (о 21:50) в ефірі виходитимуть нові випуски пост-шоу «Страсті за Ревізором», в якому обговорюються суперечливі моменти ревізій й те, як вони змінили долі героїв.

31 серпня о 19:00 в ефірі Нового каналу розпочне вихід новий сезон шоу «Хто зверху?». Програма, яку ведуть Катерина Варнава та Сергій Притула,  йтиме в ефірі щосереди. 

«Хто зверху?» –   українська адаптація формату Battle of the Sexes компанії Talpa. У шоу змагаються дві зіркові команди протилежних статей. Під проводом своїх капітанів (ведучих) знаменитості намагаються вирвати перемогу у конкурентів в смішних тематичних конкурсах, пов'язаних з типовими «чоловічими» і «жіночими» питаннями. 

Всі гроші, виграні командами, відправлять на благодійність.

Нагадаємо, 11 квітня Господарський суд міста Києва переглянув за заявою групи «1+1 медіа» справу «“Ревізор” проти “Інспектора Фреймут”» та залишив у силі своє рішення від 21 січня 2015 року: частково задовольнити позов Нового каналу і зобов'язати телеканал «1+1» і компанію «1+1 продакшн» не створювати будь-яких аналогічних програмі «Ревізор» творів, у тому числі проекту «Інспектор Фреймут», заборонив випускати «Інспектор Фреймут», а також зобов'язав «1+1 продакшн» і канал «1+1» виплатити Новому каналу компенсацію в розмірі понад 1,2 млн грн.

У червні Новий канал заявив про нову крадіжку формату «Ревізора»: за їх інформацією, азербайджанський телеканал АТV без ліцензії транслює в ефірі власну версію програми «Ревізор», яка ідентична оригіналу українського телеканалу.

У новому сезоні глядачі Нового також побачать прем'єрні випуски знайомих проектів: «Аферисти в мережах», «СуперІнтуїція» і «Дешево та сердито».

Фото: Новий канал

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY