detector.media
16.08.2016 15:17
Другий сезон «Києва вдень та вночі» стартує в ефірі Нового каналу 13 вересня
Другий сезон «Києва вдень та вночі» стартує в ефірі Нового каналу 13 вересня
Другий сезон серіаліті «Київ вдень та вночі» розпочне вихід на Новому каналі 13 вересня та виходитиме з вівторка по п'ятницю о 22:00

Про це повідомила прес-служба каналу.

Виробництвом серіаліті «Київ вдень та вночі» займається ТО каналу СТБ під керівництвом режисера Ксенії Бугримової.

«У другому сезоні з'являться нові обличчя, які перевернуть догори дриґом  і без того неспокійне життя вже знайомих глядачеві героїв. Більш того, в будинку героїв з'явиться ... дитина! Чия ж вона? Глядачі дізнаються про це восени», – зазначає Новий канал.

У центрі сюжету – молоді люди з різних куточків України, які приїхали підкорювати столицю. Кожен зі своєю мрією і власними способами її досягнення. Однак столичне життя виявилося не таким простим, як їм мріялося – герої сваряться, миряться, закохуються і розходяться. Ще одним головним героєм серіаліті є саме місто з його культурою, ритмом і правилами.

Про особливості жанру серіаліті і його шансах на успіх у українського глядача режисерка та продюсерка пані Бугримова розповіла в інтерв’ю «Детектору медіа».

Нагадаємо, проект «Київ вдень та вночі» заснований на німецькому форматі Berlin – Tag & Nacht, що об'єднує серіал і реаліті.

Зйомки проекту стартували у серпні 2015 року.  Прем’єра серіаліті «Київ вдень та вночі» відбулася на Новому каналі 8 березня.

Нагадаємо, 23 серпня на Новому каналі відбудеться прем'єра другого сезону реаліті «Половинки». Також Новий канал повідомляє про старт третього сезону проекту «Супермодель по-українськи», який вийде в ефір телеканалу 26 серпня о 19:00.

До осіннього сезону Новий канал готує шоу «Зірки під гіпнозом» за французьким форматом Stars Sous Hypnose виробництва творчого об’єднання на чолі з Оленою Маторіною.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY