detector.media
16.08.2016 11:56
У Миколаєві будівельники перешкоджали роботі журналістки
У Миколаєві будівельники перешкоджали роботі журналістки
15 серпня у Миколаєві працівники компанії, яка планує будівництво АЗС «Окко» біля гуртожитку Національного університету кораблебудування, перешкоджали журналістці інтернет-видання «Миколаївський центр журналістських розслідувань» Надії Дремлюзі в проведенні фото- та відеозйомки

Про це пише Інститут масової інформації (ІМІ).

Як повідомляється на сайті, біля гуртожитку Національного університету кораблебудування, на місці майбутнього будівництва АЗС «Окко», працівники, які проводили геодезичні заміри у зеленій зоні, перешкоджали роботі журналістки, забороняючи їй вести зйомку.

«Спілкуватися з журналістом вони навідріз відмовилися, більш того, перешкоджали журналісту здійснювати фото- і відеозйомку… Кореспондента вони зустріли агресивно, спочатку вимагали показати посвідчення, після – закривали спинами геодезистів, а потім і зовсім перейшли на погрози»,повідомляє видання.

ІМІ зазначає, що судові розгляди у справі ще не закінчилися, і, відповідно, дозвіл на проведення будь-яких робіт на цій ділянці відсутній.

Окрім цього, як повідомила пані Дремлюга, будівельники проявляли агресію і до місцевих мешканців – зокрема, нанесли удар по камері мешканцю сусіднього будинку, який знімав те, що відбувається.

Нагадаємо, нещодавно на Миколаївщині заступник голови обласної партії «Батьківщина» Олег Кравець погрожував журналістам місцевого інтернет-видання «Преступности.НЕТ» фізичною розправою у соціальній мережі Facebook.

Раніше, в квітні, Миколаївське інтернет-видання «Преступности.НЕТ» заявляло, що місцевий адвокат Володимир Верцюх погрожував журналісту сайту фізичною розправою за зйомку біля будівлі Апеляційного суду у Миколаєві.

Як повідомляв «Детектор медіа», охоронець міського голови Миколаєва Олександра Сенкевича перешкоджав головному редакторові місцевого видання «НикВести» Олегу Деренюзі здійснювати свою професійну діяльність у будівлі мерії, заважаючи фотографувати.

Фото і відео – «Миколаївський центр журналістських розслідувань»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY