detector.media
15.08.2016 14:30
В «Абзаці!» на Новому каналі відтепер будуть тільки розслідування
В «Абзаці!» на Новому каналі відтепер будуть тільки розслідування
15 серпня на Новому каналі стартує оновлена програма «Абзац!», журналісти якої займатимуться тільки розслідуваннями

Про це повідомила прес-служба каналу.

У новому сезоні студії «Абзацу!» відтепер працюватиме один ведучий, проте Новий канал наразі не розголошує його ім’я. Натомість розширено журналістський штат проекту.

Як зазначено в релізі телекагналу, сюжети для передачі створюють близько 20 журналістів з чотирьох регіонів окрім Києва: Харькова, Дніпра, Львова та Ужгорода.

«У програмі розкажуть, як правильно оформити субсидію, встежити за ставленням до вашої дитини в навчальному закладі, як не стати жертвою викрадача і про багато інших життєво важливих деталей. Але, як і раніше, в основу розслідувань будуть покладені історії реальних людей, які стикнулися з певною проблемою», – анонсує телеканал.

На Новому повідомили, що відтепер кожен охочий зможе зв'язатися безпосередньо з ведучим «Абзацу!» і розповісти свою історію, яку згодом розслідують журналісти програми. Таким чином, проект має на меті допомогти людині вирішити проблему, а іншим глядачам – уберегтися від неї.

«Абзац!» виходить в ефірі Нового каналу з понеділка по п’ятницю о 18:00.

Нагадаємо, незабаром на Новому каналі стартує оригінальний проект «Зірки під гіпнозом» та концертне шоу «Вар'яти», а також романтично-екстремальне реаліті «Кохання на виживання».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY