detector.media
15.08.2016 13:23
До 25-річчя Незалежності України ICTV запускає серію роликів
До 25-річчя Незалежності України ICTV запускає серію роликів
До Дня Незалежності ICTV відзняв ролики за участю ведучих телеканалу

Про це повідомляє прес-служба ICTV.

У зйомках святкової промокампанії взяли участь: Олена Фроляк («Факти»),  Оксана Гутцайт («Факти»), Петро Дем’янчук («Факти»), Андрій Ковальський («Факти. Спорт»), Антон Равицький («Ранок у великому місті») та Юлія Зорій («Ранок у великому місті»).  

У відео вони діляться з глядачами своїми роздумами, що для них означає незалежність.

«Незалежність – це ознака здоров’я і готовності до більшого, коли людина стає самостійною і самодостатньою, щоб бути рівною серед інших. Україна довгі століття йшла до мрії про незалежність. І зараз, коли настав час нових випробувань для нашої сили і волі – тим важливіше і відповідальніше, що ми захищаємо мрію багатьох поколінь – незалежність рідної країни», – пояснює свої слова у відео ведучий пан Равицький.

«25-ту річницю незалежності України я зустрічаю в новому статусі. Тепер я батько, тому слово "відповідальність" набуло для мене нового значення. Незалежність – це відповідальність за свого сина, за свою родину, за свою державу. Якщо ми будемо ставитися до своєї держави, як до рідної людини, – у нас безхмарне майбутнє. Не всі українці люблять свою Україну, як найріднішу людину. Але я вірю, що таких меншість, і наша молода ще держава має безхмарне майбутнє!», – розповідає  ведучий пан Ковальський.

Нагадаємо, на сайті «Fakty ICTV» до 25-річчя Незалежності України стартували два спецпроекти – великі публікації на суспільно важливі теми країни та серія відео історій.

Крім того до святкової річниці сайт «Fakty ICTV» презентує серію відеоісторій – зокрема, вже опублікована підбірка «25 найкращих музичних хітів України за 25 років» та «Реклама в Україні: що змінилося за 25 років незалежності», 25 років Незалежності: стиль перших леді України (ВІДЕО).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY