detector.media
15.08.2016 09:39
Депутат Онищенко збирається провести прес-конференцію в Лондоні
Депутат Онищенко збирається провести прес-конференцію в Лондоні
Народний депутат Олександр Онищенко, який звинувачується в завданні державі збитків на суму 1,6 млрд доларів, анонсував свою прес-конференцію у Лондоні найближчим часом та збирається зврнутись до Європейського суду

Про це він заявив в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Я готую прес-конференцію тут, у Лондоні найближчим часом, тому я не хочу говорити наперед усього, що у мене напрацьовано, ви незабаром почуєте про все те, що відбувається з боку української влади щодо мене», – заявив пан Онищенко.

Він також заявив, що має намір звернутися до Європейського суду з прав людини через «політичне переслідування в Україні».

«У мене є стовідсоткові докази політичного підґрунтя всього цього, і з огляду на те, що в Україні про це просто ніхто не буде слухати..., розраховувати на якесь справедливе рішення я не буду. Тому я вирішив це робити через Європейський суд, через який я зможу довести, що це справа політична, і домогтися якихось результатів», –  сказав пан Онищенко.

Як раніше писала «Українська правда», 9 серпня Солом'янський райсуд Києва дозволив затримання і арешт депутата Онищенка. 11 серпня українське бюро Інтерполу отримало матеріали для оголошення в міжнародний розшук депутата Онищенка і планує передати їх в Інтерпол.

Нагадаємо, депутата Онищенка звинувачують в незаконному привласненні коштів державної компанії «Укргазвидобування» і завданні державі збитків на суму 1,6 млрд доларів.

На фото – Олександр Онищенко

Фото: biz.liga.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY