detector.media
12.08.2016 14:20
У Росії заблокували сайт «Громадського радіо»
У Росії заблокували сайт «Громадського радіо»
Роскомнагляд обмежив доступ до сайту «Громадського радіо» на території РФ через матеріал, який нібито містить «заклики до масових безладів, здійснення екстремістської діяльності».

Про це повідомляє сайт радіостанції.

Відповідне повідомлення прийшло до редакції «Громадського радіо».

У повідомленні Роскомнагляду говориться, що «на підставі вимоги Генеральної прокуратури Російської Федерації від 03.04.2015 № 27-31-2015 / Ід 1093-15 про вжиття заходів щодо обмеження доступу до інформаційних ресурсів, що поширюють інформацію, яка містить заклики до масових безладів, здійснення екстремістської діяльності або участі в масових (публічних) заходах, що проводяться з порушенням встановленого порядку, доступ до інформаційного ресурсу (сторінок) http://hromadskeradio.org обмежується операторами зв'язку на території Російської Федерації».

Реакцію в Росії викликав матеріал «Росія оголосила війну усілякому інакомисленню, -«Хізб ут-Тахрір», повідомляє редакція радіостанції.

У листі Роскомнагляду вказується, що в матеріалі нібито є «інформація із закликами до здійснення екстремістської діяльності. Інформаційно-пропагандистський супровід діяльності організації «Партія ісламського визволення» («Хізб ут-Тахрір аль-Ісламі»), визнаної терористичною рішенням Верховного Суду Російської Федерації від 14.02.2003».

Відзначається, що доступ до сайту на території Росії буде відновлено після видалення зазначеного матеріалу.

Нагадаємо, у серпні Федеральна служба з нагляду в сфері зв’язку, інформаційних технологій і масових комунікацій РФ (Роскомнагляд) звернулася в техпідтримку відеосервісу YouTube з проханням заблокувати на ресурсі сюжет харківського медіапроекту «Накипело».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY