detector.media
12.08.2016 12:22
15 вересня – початок серії тренінгів АУП для журналістів у Маріуполі
АУП запрошує журналістів на тренінги зі стандартів журналістики, судової реформи, адміністративної реформи та децентралізації у Маріуполі (Донецька область).

Протягом вересня Академія української преси за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу проведе три дводенні тренінги для журналістів, що відбудуться у Маріуполі. Мета тренінгів – підвищити якість журналістських матеріалів із висвітлення конфліктів, питань ВПО, судової та адміністративної реформ. Кожен з тренінгів має своє тематичне спрямування. 

Дати та теми проведення:

- Як висвітлювати судову реформу, 15-16 вересня. Тренери та експерти: проф. Валерій Іванов, президент Академії української преси; Маркіян Галабала, заступник Голови Тимчасової спеціальної комісії з перевірки суддів судів загальної юрисдикції, адвокат, керуючий Адвокатським бюро Маркіяна Галабали;  Андрій Юричко, медіатренер, кандидат філологічних наук, асистент кафедри періодичної преси КНУ імені Тараса Шевченка.

- Як писати про адміністративну реформу та децентралізацію, 22-23 вересня. Тренери та експерти: проф. Валерій Іванов, президент Академії української преси; Віталій Загайний, фахівець з питань самоорганізації та самоврядування, голова Центру громадянських ініціатив; Андрій Юричко, медіатренер, кандидат філологічних наук, асистент кафедри періодичної преси КНУ імені Тараса Шевченка.

- Стандарти журналістики у висвітленні конфліктів, 29-30 вересня. Тренери та експерти: проф. Валерій Іванов, президент Академії української преси; Володимир Мостовий, голова Комісії з журналістської етики, засновник газети «Дзеркало тижня».

Електронна анкета для реєстрації.

Якщо журналіст/журналістка бажає взяти участь у 2-х або 3-х семінарах з циклу, він/вона має заповнити анкету повторно, обравши ті заходи, у яких бажає взяти участь (максимально 3 анкети від одного респондента).

Інформацію щодо участі буде надано за тиждень до дати проведення тренінгу.

Участь у тренінгах є безкоштовною. Харчування за рахунок організаторів. Учасникам з інших міст надається місце у готелі за рахунок організаторів. Компенсація витрат на проїзд не здійснюється.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах. 

Перевага надається учасникам з Донецької, Запорізької та Дніпропетровської областей.

Контактна особа: Юлія Гуза, асистент проектів АУП, телефон: 063 142 09 61, електронна пошта: info@aup.com.ua.

Gefördert durh die Bundesrepublik Deutschland. За підтримки Федеративної Республіки Німеччина.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY